Info

Kalajoen Venetsialaiset on vuoden tunnelmallisin viikonloppu – veden, tulen ja valon juhla!

Venetsialaiset on Hiekkasärkkien matkailukeskuksen suurimpia tapahtumaviikonloppuja ja houkuttelee alueelle vuosittain yli 10 000 kävijää! Kesäkauden päätösjuhlan kruunaa lauantaina 28.8. klo 23 järjestettävä Suomen suurimpiin lukeutuva ilotulitus ja rannoilla tuikkivat tuhannet ulkosoihdut.

Nyt tämä huikea tapahtumaviikonloppu saa ennennäkemätöntä sisältöä kun huvipuisto JukuPark valjastetaan tapahtumakäyttöön ensimmäistä kertaa. Venetsialaiskarnevaalit on tapahtuma kaiken ikäisille Kalajoen Hiekkasärkkien ytimessä. Perinteisten festareiden sijaan karnevaalit koostuvat JukuParkin täyttävästä lumoavasta valotaiteesta, musiikista, sirkustaiteesta, tanssista ja elämyksistä kaikille aisteille.

Huom! Tapahtuma-aikaan JukuParkin altaat ja saunat eivät ole käytössä. Alueen tarjoamia muita aktiviteetteja on karnevaalivieraiden käytössä tapahtuman aikana.

Alueelta löytyy erilaisia ruokailuvaihtoehtoja ja ravintolapalveluita sekä K-18 anniskelualueita. Tapahtuma-rannekkeen avulla voit liikkua vapaasti alueelle ja pois.

Ikärajat

Ikäraja on pe 27.8 K-18. Lauantaina 28.8 tapahtuma on koko päivän mittainen ja ikärajaton. Suosittelemme alle 15-vuotiaiden karnevaalivieraiden saapumista alueelle aikuisen kanssa. Pyydämme myös perheen alaikäisiä nuoria alueelle tuovia aikuisia huomioimaan tapahtuman luonteen ilta-aikaan. Ikärajasuositus klo 23 jälkeen K-18.

Majoitus

Majoitus Kalajoen Venetsialaisiin kannattaa varata hyvissä ajoi, sillä tapahtuma on alueen suurin ja paikat täyttyvät nopeasti. Majoitus vaihtoehtoihin pääset tutustumaan täällä

Saapuminen

Kalajoen Hiekkasärkät sijaitsee meren rannalla Pohjois-Pohjanmaalla, Valtatie 8 varrella.

Suuntaa kohti Kalajokea omalla autolla tai bussilla. Lähimmät juna-asemat löytyvät Ylivieskasta ja Kokkolasta. Lisäinfoa Kalajoelle saapumisesta löydät täältä

Yhteystiedot: info@hbevents.fi